Στις φλόγες παραδόθηκε το σπίτι της Χ. Λαμπίρη (pics)

Την ώρα που η ίδια βρισκόταν στο Κόκκινο Λιμανάκι την περιοχή που βρέθηκαν 25 νεκροί αγκαλιασμένοι, η Χριστίνα Λαμπίρη γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τις φλόγες.

propoli

Όχι όμως και το σπίτι της, το οποίο κάηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή. Όπως η ίδια εξήγησε στην ιστοσελίδα youweekly.gr:

«Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 26 συμπολίτες μας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο πολύ καλοί φίλοι του συζύγου μου. Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά περικύκλωσε το σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι ήταν δυνατόν. Εγώ ειλικρινά ούτε έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα.

Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο και τώρα μαζεύω κούτες από ότι έχει σωθεί για να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας. Καταστράφηκε και αυτό. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον προλάβαμε και σωθήκαμε».

Η ιστοσελίδα markos.tv δημοσίευσε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το κατεστραμμένο σπίτι της γνωστής παρουσιάστριας.

Loading