Στον ανακριτή μέλη κυκλώματος παράνομου στοιχήματος

Στον ανακριτή για απολογία τα τέσσερα μέλη του κυκλώματος παράνομου στοιχήματος που συνελήφθησαν την Τρίτη, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, επειδή διατηρούσαν ηλεκτρονική σελίδα με πανελλήνιες επιδόσεις στο παράνομο στοίχημα και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

propoli

Ανάμεσα τους είναι και ένας δικηγόρος

Οι κατηγορούμενοι, που είχαν το… στρατηγείο τους στο Αιγάλεω Αττικής, φέρονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που διατηρούσε ηλεκτρονική σελίδα με πανελλήνιες επιδόσεις στο παράνομο στοίχημα και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Είχαν δημιουργήσει την ιστοσελίδα παράνομου στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών all – bet.gr, η οποία αποτελούσε διάδοχο της εταιρίας time.bet, που είχε εξαρθρωθεί στις 22 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα υλικό που εντόπισε η ΔΔΗΕ η εν λόγω ιστοσελίδα είχε παράνομο επίγειο δίκτυο μέσω διαφόρων καταστημάτων (πχ  καφέ – σπορ και καφενεία), ενώ χιλιάδες ήταν και οι κωδικοί των παικτών, που έπαιζαν στη συγκεκριμένη εταιρία εξ αποστάσεως.

Πολλά από τα καταστήματα, που ανέρχονται σε τουλάχιστον 480, και ηλεκτρονικές διευθύνσεις έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Ο τζίρος της οργάνωσης, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρέπει να ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια  ευρώ το μήνα.

Loading