INTIME

Στους 99 οι νεκροί στο Μάτι – Κατέληξε 26χρονη

Στους 99 έχει φθάσει ο αριθμός των θυμάτων από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς την Τρίτη κατέληξε μία 26χρονη εγκαυματίας.

propoli

Η 26χρονη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό δυστυχώς κατέληξε, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την τραγωδία της 23ης Ιουλίου στους 99.

Σημειώνεται ότι 30 Αυγούστου ήταν η τελευταία «ενημέρωση» της λίστας, όταν μία 83χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, αυξάνοντας στους 98 τους νεκρούς.

Δημιουργία πάρκου από την Εκκλησία

Υπενθυμίζεται ότι τη δημιουργία πάρκου στην πυρόπληκτη περιοχή στο Μάτι αποφάσισε να κάνει η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, το πάρκο θα διαμορφωθεί σε έκταση που ανήκει στη Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Πεντέλης, προς όφελος των κατοίκων, σε συνεργασία της Εκκλησίας με την Περιφέρεια Αττικής, αφού η έκταση προηγουμένως δενδροφυτευθεί.

Ενός λεπτού σιγή στο Ευρωκοινοβούλιο

Εχθές, τηρήθηκε μάλιστα ενός λεπτού σιγή στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, εκφράζοντας αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό για την τραγωδία στο Μάτι.

Στήριξη από τη ΔΕΘ

Κάλεσμα προς όλους τους επισκέπτες και εκθέτες της 83ης ΔΕΘ να στηρίξουν έργα ανοικοδόμησης στην περιοχή Μάτι της ανατολικής Αττικής, απευθύνει η ΔΕΘ-Helexpo και το πρόγραμμα act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας.

Loading