Στο νοσοκομείο της Σπάρτης οι δύο τραυματισμένοι πυροσβέστες

Στο νοσοκομείο της Σπάρτης, μεταφέρθηκαν οι δύο πυροσβέστες που τραυματίστηκαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Σιδηροκάστρου της Λακωνίας.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες η μεταφορά του πρώτου πυροσβέστη από την δύσβατη περιοχή, έγινε με επίγεια μέσα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Σπάρτης, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει νέα μεταφορά, αυτή τη φορά στο 251 Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αθήνα.

Σ’ ότι αφορά τον δεύτερο πυροσβέστη που επίσης τραυματίστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Γυθείου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από στο νοσοκομείο Σπάρτης όπου και θα υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις λόγω τραυμάτων που φέρει στη θωρακική χώρα.

Τέλος σχετικά με το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε χαράδρα και στο σημείο επιχειρούν μέχρι αυτή την ώρα 36 πυροσβέστες με 14 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα που απαρτίζεται από 14 επιπλέον άτομα.

Loading