INTIME

Στο τμήμα ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα «χρυσά καλαμαράκια»

Θερμό ήταν το επεισόδιο που ξέσπασε στο εστιατόριο που έχει πλέον το προσωνύμιο «χρυσά καλαμαράκια» στη Μύκονο όταν ένας τουρίστας από το Μπρούκλιν κλήθηκε να πληρώσει 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες.

propoli

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και ρεπόρτερ από τη Γερμανία που έφτασαν στη Μύκονο προκειμένου να καταγράψουν τα…κατορθώματα του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη εστιατορίου που βρίσκεται στον Πλατύ Γιαλό του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένα τετραμελές συνεργείο τηλεοπτικού καναλιού εισέβαλε στο εστιατόριο και ο οπερατέρ άρχισε να τραβάει πλάνα για λογαριασμό δημοσιογράφου ο οποίος φάνηκε να αναζητά το μενού. Όταν ο σερβιτόρος αναρωτήθηκε γιατί τραβούν πλάνα, στη συνέχεια τους παρέπεμψε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη.

Τότε τα μέλη του συνεργείο άρχισαν να τον αποκαλούν «κλέφτη και απατεώνα», με κάποιους από τους πελάτες να φεύγουν ενοχλημένοι, ενώ την ίδια ώρα ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι δεν πρόκειται για αισχροκέρδεια αλλά για ένα μαγαζί που απευθύνεται σε «χοντρά πορτοφόλια».

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρείο με ζωντανούς αστακούς που άλλοι έρχονται από την Ελλάδα και άλλοι από εισαγωγή από τον Καναδά». Τελικά οι εξηγήσεις δεν στάθηκαν ικανές να αποτρέψουν τη συνέχεια, αφού ιδιοκτήτης και ρεπόρτερ κατέληξαν τελικά στο τμήμα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις».

Loading