Συγκλονίζει η ιστορία με τα δίδυμα κοριτσάκια

Μία συγκλονιστική ιστορία διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες στην Αττική, καθώς αγνοούνται δύο δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία φαίνεται πως γλίτωσαν από τις φλόγες και τα κύματα, «εντοπίστηκαν» από τους γονείς τους στα πλάνα τηλεοπτικού σταθμού, αλλά παραμένουν άφαντα.

propoli

Η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου αγνοούνται μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Αρχικά, οι γονείς τους απευθύνθηκαν στην Αστυνομία, στην Πυροσβεστική και σε νοσοκομεία, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, έφτασαν ακόμη και στο νεκροτομείο στου Γουδή και έδωσαν δείγμα γενετικού υλικού, χωρίς και πάλι κάποιοι αποτέλεσμα.

Είδαν τα δίδυμα κοριτσάκια στον Alpha

Οι ελπίδες τους αναπτερώθηκαν, όταν τυχαία αναγνώρισαν τα παιδιά τους, ζωντανά, σε πλάνα του Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας, όπου μεταφέρονταν με πλωτά μέσα του Λιμενικού διασωθέντες.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα εννιάχρονα κορίτσια, τα οποία, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας τους, δεν έχουν καταγραφεί σε λίστα διασωθέντων.

Το Λιμενικό, από την πλευρά του, υποστηρίζει πως όσοι αποβιβάζονταν στη Ραφήνα καταγράφονταν στο Λιμεναρχείο. Ωστόσο, τα ονόματα της Σοφίας και της Βασιλικής δε βρίσκονταν στη σχετική λίστα.

Ήταν μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα δύο μικρά κορίτσια βρίσκονταν με τον παππού και τη γιαγιά τους τις ώρες της τραγωδίας. Ωστόσο, το γεγονός ότι στα τηλεοπτικά πλάνα εμφανίζονται ασυνόδευτα εγείρει φόβους ότι οι δύο ηλικιωμένοι δεν κατάφεραν να επιβιώσουν.

Η έκκληση της οικογένειας

Οι γονείς των δύο κοριτσιών απευθύνουν έκκληση σε όσους τυχόν έχουν κάποιο στοιχεία για την τύχη των παιδιών να απευθύνονται στις Αρχές:

Στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα.

Loading