Συνελήφθη μοτοσικλετιστής προτού μεταφέρει το χασίς

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Κυριακής στη Σαγιάδα, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

propoli

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν στη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε, βρήκαν στην κατοχή του ταξιδιωτικό σάκο με εννέα δέματα που περιείχαν ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 740 γραμμαρίων.

Σε παρακείμενο σημείο, βρέθηκε και κατασχέθηκε και άλλος ταξιδιωτικός σάκος που περιείχε άλλα εννέα δέματα, με ακατέργαστο χασίς βάρους τεσσάρων κιλών και 600 γραμμαρίων.

Πώς θα διακινούσε τα ναρκωτικά

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, στην ίδια περιοχή, εντοπίστηκε και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με ρυμουλκούμενο τρέιλερ, ιδιοκτησίας του 25χρονου, στο οποίο επρόκειτο να επιβιβάσει τη μοτοσικλέτα και τις ναρκωτικές ουσίες, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Σε αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (taser), συσκευή αεροστεγούς σφραγίσματος με νάιλον σακούλες και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ναρκωτικά και οχήματα κατασχέθηκαν, όπως και 470 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του, ο άνδρας που συνελήφθη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Δείτε επίσης: «Στα μαχαίρια» Ζορμπά – Βαρώτσος για τον Δρομέα

Loading