Τη Δευτέρα η απολογία δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών»

Τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν οι δύο δικηγόροι, ένας άντρας και μια γυναίκα, που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

propoli

Οι δύο δικηγόροι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αντιμετωπίζουν το κακούργημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, η οποία συστάθηκε το 2014 και από τότε φέρονται να έχουν διενεργηθεί σωρεία αξιόποινων πράξεων, ανάμεσα στις οποίες, ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας, εκβιάσεις, απειλές και άλλα.

Ο συνήγορος του άνδρα, Αλ. Λυκουρέζος σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο εντολέας του αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του σε οποιαδήποτε εγκληματική πράξη, προσθέτοντας πως περιμένουν να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

Νωρίτερα ο Αρ. Φλώρος, είχε δώσει κατάθεση στον εφέτη ειδικού ανακριτή όπου επανέλαβε όσα είχε πει και στο παρελθόν για το ότι έπεσε θύμα εκβιασμού κρατουμένων που κατηγορούνται ως μέλη του επίμαχου κυκλώματος.

Loading