ΙΝΤΙΜΕ

Τι λέει η αστυνομία για το θάνατο του Σ. Κόκκαλη τζούνιορ

Τρία σακουλάκια με κοκτέιλ κοκαΐνης βρέθηκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης του Κλίβελαντ, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, ο γιος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, Σωκράτη Κόκκαλη, σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας που μεταφέρονται από τις ιστοσελίδες Cleveland.com και news5cleveland.com.

propoli

«Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, 34 ετών, φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η αστυνομία. Ωστόσο η επίσημη αιτία του θανάτου του, θα καθοριστεί μετά την εξέταση του ιατροδικαστή της κομητείας Cuyahoga» αναφέρει το δημοσίευμα της Cleveland.com

Και στο κείμενό του, ο ιστότοπος προσθέτει ότι «ο Κόκκαλης είναι γιος του Σωκράτη Π. Κόκκαλη, Έλληνα μεγιστάνα και ιδρυτή της Intracom, ενός ελληνικού τηλεπικοινωνιακού γίγαντα».

Η Intracom είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην νοτιοανατολική Ευρώπη και απασχολεί περίπου 5.700 εργαζομένους.

INTIME

«Ο πατέρας Σωκράτης Κόκκαλης υπήρξε πρόεδρος της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός. Ο γιος του υπηρέτησε τον σύλλογο ως αντιπρόεδρος και ήταν εκτελεστικός υπεύθυνος για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Intracom» αναφέρει επιπρόσθετα το δημοσίευμα και προσθέτει την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο πρόωρος χαμός του, βύθισε ολόκληρη την οικογένεια του Ολυμπιακού στο πένθος».

Η Αθήνα ανέφερε ότι ο νεότερος Κόκκαλης, βρέθηκε στο Κλίβελαντ για επαγγελματικούς λόγους και παρέμεινε στο ξενοδοχείο Marriott στο West Mall Drive στο κέντρο της πόλης.

«Η αστυνομία και το ασθενοφόρο κλήθηκαν και έφτασαν στο δωμάτιο περίπου στις 2.45 μ.μ. του Σαββάτου περίπου 12 ώρες μετά τον θάνατό του» τονίζει η έκθεση της αστυνομίας που προσθέτει ότι «τρία σακουλάκια κοκαΐνης βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο».

«Μια εξειδικευμένη μονάδα, κάνει λόγο για θάνατο που προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών» τονίζει μεταξύ άλλων η Cleveland.com, ενώ το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας news5cleveland.com προσθέτει ότι από την έρευνα προέκυψε ότι «στα σακουλάκια της κοκαΐνης βρέθηκε αναμεμειγμένη η ουσία φεντανύλη».

Πηγή: Cleveland.com, news5cleveland.com

Loading