Υπόθεση Παπαγεωργίου: Τρίτη εντολή βίαιης προσαγωγής για τον γιο κατηγορουμένου

Για τρίτη φορά αναγκάστηκε σήμερα το δικαστήριο που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του γιου του βασικού κατηγορούμενου.

propoli

Ο μάρτυρας είναι συνταξιούχος αστυνομικός αλλά φαίνεται πως δεν έχει καμία διάθεση  να προσέλθει να καταθέσει στη δίκη.

«Είναι σημαντικός μάρτυρας που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει στην υπόθεση», ανέφερε η Πρόεδρος της έδρας.

Αυτή τη φορά η προσαγωγή διατάχθηκε να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης και όχι από την κρατική Ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτή την υπηρεσία και έχουν κληθεί να τον εντοπίσουν δεν τα έχουν καταφέρει να βρουν έναν απόστρατο συνάδελφο τους  που  τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στην… συγκεκριμένη υπηρεσία.

Τέσσερις ακόμη

Για την επόμενη συνεδρίαση έχουν κληθεί να καταθέσουν επιπλέον 4 μάρτυρες.

Πρόκειται για αξιωματικούς ί που διεξήγαγαν την έρευνα για την εξαφάνιση του Μάριου το 2012, το πτώμα του οποίου δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα, και για δύο ακόμη νδρες που από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προέκυψε ότι είχαν συχνή επικοινωνία με τον βασικό κατηγορούμενο το επίμαχο διάστημα.

Σήμερα εξετάστηκε ένας αστυνομικός που συμμετείχε στην παρακολούθηση των κατηγορουμένων για την υπόθεση, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου και αστυνομικοί εξετάστηκαν πλημμελώς από τα αρμόδια όργανα.

Η δίκη συνεχίζεται στις 19 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης: Κίτρινος συναγερμός στους ποταμούς Έβρο και Άρδα

Loading