Χαλκιδική: Νεκρός ανασύρθηκε 86χρονος στη Χανιώτη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 86χρονος από τη θαλάσσια περιοχή της Χανιώτης, στη Χαλκιδική.

propoli

Ο ηλικιωμένος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ακυβερνησία ιστιοφόρου

Ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι το Λιμεναρχείο Πύλου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για ακυβερνησία του Ι/Φ «DAO» σημαίας Αυστρίας, με έναν αλλοδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή ενός ναυτικού μιλίου νοτιοανατολικά της Μεθώνης.

Άμεσα ξεκίνησε έρευνες προς εντοπισμό του, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, το ιδιωτικό σκάφος «ΜΑΡΙΑΝΝΑ» Σ.Π. 229, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ από ξηράς.

Το «DAO» εντοπίστηκε από το Α/Κ σκάφος, με τον επιβαίνοντά του καλά στην υγεία του και στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε στο λιμένα της Μεθώνης με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Πύλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ σκάφους, μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Φωτιά σε σκάφος

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας για την εκδήλωση μικρής έκτασης πυρκαγιάς σε εσωτερικό χώρο του Θ/Γ σκάφους «AQUARELLA»’ σημαίας Παναμά, το οποίο βρισκόταν ανελκυσμένο σε ναυπηγείο της περιοχής.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από κλιμάκιο της Π.Υ., ενώ στην περιοχή μετέβη περιπολικό όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Aπό το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων ή θαλάσσια ρύπανση.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαλαμίνας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ σκάφους μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Loading