Χαμηλές θερμοκρασίες με πολύ κρύο

«Παγωμένη» θα μείνει και σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου η Ελλάδα, μιας και οι θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα σχεδόν θα είναι πολύ χαμηλές.

propoli

Ο καιρός όπως προβλέπει η ΕΜΥ ναι μεν θα είναι αίθριος, όμως το θερμόμετρο θα δείξει σε κάποιες περιοχές κάτω από το 0, ενώ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και χιονόπτωση.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 3 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 9 και στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -3 έως 10.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και αρκετό τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες. Από τις βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

 

 

Loading