Ο Ψινάκης διέκοψε το Μαραθώνιο με τη λιμουζίνα του! (pics)

Σε ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να πρωταγωνίστησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελίες, θέλησε να διακόψει το Μαραθώνιο της Αθήνας, για να διασχίσει το δρόμο με τη λιμουζίνα του!

propoli

Τη σχετική καταγγελία έκανε ο Σπύρος Μιτριτσάκης, ιδιοκτήτης της Life Guards Hellas, η οποία ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια των αθλητών στη στροφή για τον Τύμβο του Μαραθώνα.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook και τα οποία συνόδευσε σε σχετικό -και άκρως αποκαλυπτικό- φωτογραφικό υλικό, ο δήμαρχος Μαραθώνα απαίτησε και κατάφερε να διακοπεί προσωρινά ο ιστορικός αγώνας, προκειμένου ο ίδιος να καταφέρει να μεταβεί ανενόχλητος στον προορισμό του!

Η καταγγελία του κ. Μιτριτσάκη

«Το είδαμε κι αυτό: Ο “ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” δήμαρχος Μαραθώνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνίου παρενοχλώντας τους δρομείς!», έγραψε αρχικά ο κ. Μιτριτσάκης και συνέχισε:

«Φτάνοντας με την κουστωδία του -άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη. Άναψε το τσιγάρο του μοιράζοντας τον καπνό στους αθλητές και απαίτησε να σταματήσει ο αγώνας να περάσει. Βγήκε από το τρίτο αυτοκίνητο ένα γιουσουφάκι -μπόντιγκαρντ- τεκνό κουνιστό και λυγιστό και ζητούσε να περάσει ο δήμαρχος την ώρα που έτρεχαν χιλιάδες αθλητές».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο κ. Ψινάκης προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, «χωρίς καμία συναίσθηση της ιερότητας του ιστορικότερου αγώνα στον πλανήτη, χωρίς κανένα σεβασμό στους αθλητές, οι οποίοι ήρθαν από 107 χώρες, χωρίς καμία συναίσθηση πού βρισκόταν και τι συνέβαινε εκεί».

«Τεράστια ντροπή»

Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του, ο καταγγέλλων αναφέρει:

«Κι όμως κατάφερε και πέρασε! ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά, κάτι που δεν έχω δει ποτέ ξανά σε αγώνα, εγώ τουλάχιστον σε Ελλάδα ή εξωτερικό. Είναι ενδεικτικό ότι ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν πέρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ένιωσα τεράστια ντροπή και προσβολή ως άνθρωπος, ως Έλληνας απέναντι στους χιλιάδες που ταξίδεψαν από όλον τον κόσμο, αλλά και όλη την Ελλάδα, με άπειρες ώρες προπόνησης, κόπου, κόστους, ως γυμναστής, ως ερασιτέχνης πλέον αθλούμενος».

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος και στις οποίες διακρίνεται τόσο ο κ. Ψινάκης, όσο και οι έκπληκτοι δρομείς:

Loading