«Άνοιξε» η διαθήκη του Γιώργου Τράγκα – Τι αφήνει σε ποιους

Ο γιος του Φρέντι θα λάβει μόνο το 23% της περιουσίας του

Γνωστή έγινε η ιδιόχειρη διαθήκη του Γιώργου Τράγκα η οποία συντάχθηκε από τον ίδιο στο πριγκιπάτο του Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το 42% της περιουσίας του θα το πάρει ο γιος του Γιάννης Τράγκας, το 35% η τελευταία σύζυγός του Μαρία Καρρά και το 23% ο γιος του Φρέντι.

Μετά τον θάνατό του, τα μέλη της οικογένειάς του είναι σε αντιδικία, με τη διαθήκη να σκάει σαν…κεραυνός. Στο πρώτο «στρατόπεδο» ανήκουν ο Γιάννης Τράγκας και η Μαρία Καρρά και στο άλλο ο Φρέντι ο οποίος πήρε μεν κάτι, αλλά αυτό είναι αρκετά μειωμένο σε σχέση με τα νόμιμα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στη διαθήκη γίνεται  λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του.

Η εν λόγω διαθήκη λοιπόν, δίνει τέλος στην υπόθεση σχετικά με το τι θα λάβει το κάθε μέλος της οικογένειάς του. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ξεκάθαρα ότι στη διαθήκη δεν επιθυμεί να λαηφθούν υπόψιν περιουσιακά στοιχεία που είχε δωρίσει εν ζωή στον γιο του Γιάννη και στην τρίτη σύζυγό του. Αξιοσημείωτο είναι το ότι ο γιος του Φρέντι θα μπορούσε να λάβει ένα μεγάλο μερίδιο.

Τι δώρισε σε ιδρύματα και στην Εκκλησία

Ο εκλιπών είχε δωρίσει χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην Εκκλησία επίσης έδωσε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.

Παράλληλα έδειξε πως εκτιμούσε όσους ήταν δίπλα του για πολλά χρόνια, όπως τον αστυνομικό που τον φυλούσε, δίνοντάς του ένα χρηματικό ποσό, ενώ επίσης άφησε χρήματα και στη γυναίκα που έφτιαχνε το σπίτι του για πολλά χρόνια.

Δείτε επίσης: Βαρβιτσιώτης για Ουκρανία: «Η Ελλάδα βρίσκεται με τη σωστή πλευρά της ιστορίας»