(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Τι απαντά ο γιατρός μετά την μήνυση σε βάρος του

Η απάντηση που έδωσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών μετά τη μήνυση εις βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι πως «εγώ έκανα το καθήκον μου».

Αφορμή για την κατάθεση της μήνυσης φαίνεται πως ήταν οι πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις του Ανδρέα Ηλιάδη σύμφωνα με τις οποίες η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησαν από κοινού στην μήνυση υποστηρίζοντας πως επισκέπτονταν το παιδί όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης επισημαίνει:

«Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Τέλος, σημειώνεται ότι εκτός από τους συγγενείς της κ. Πισπιρίγκου, μήνυση κατέθεσε και ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης κατά του συγκεκριμένου γιατρού για συκοφαντική δυσφήμιση. Αυτό που οδήγησε τον Μάνο Δασκαλάκη στο να καταθέσει μήνυση, είναι οι δηλώσεις του κ. Ανδρεάδη σε εκπομπή μέσω διαδικτύου, αναφέροντας πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε υποψίες για εγκληματική ενέργεια ωστόσο δεν είπε τίποτα.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήνυση της μητέρας και της αδελφής της κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη