Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Επιδείνωση του καιρού από αύριο Τετάρτη (23-01-2019)και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους, που η ένταση τους θα φθάνει τα 8 μποφόρ.

propoli
  1. Αύριο Τετάρτη (23-01-2019)

Από τα φαινόμενα θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από το απόγευμα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτα η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.

Στη δυτική Ελλάδα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τη νύχτα.

  1. Την Πέμπτη (24-01-2019)

Τις πρωινές ώρες θα επηρεαστούν από τα φαινόμενα η Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες υα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια) καθώς και η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

  1. Την Παρασκευή (25-01-2019)

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει αρχικά τη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία και την ανατολική χώρα.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (23-01-2019) και την Παρασκευή (25-01-2019) θα σημειωθούν χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr

 

 

Loading