Π. Πικραμένος: «Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μου»

Μπορεί οι καταγγελίες που τον αφορούσαν να τέθηκαν στο αρχείο, ωστόσο ο Παναγιώτης Πικραμένος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ τόνισε ότι αυτή η περιπέτεια άφησε το στίγμα της στη ζωή του και πρόσθεσε πως δεν θα σταματήσει να αναζητεί τον λόγο που το όνομά του ενεπλάκη σε αυτή.

propoli

«Η χαρά θα έρθει όταν θα λήξει αυτή η ιστορία για όλους τους εμπλεκόμενους» τόνισε αρχικά ο πρώην πρωθυπουργός και αναφερόμενος στα δικά του συναισθήματα πρόσθεσε ότι «αυτή η περιπέτεια μου προκάλεσε έκπληξη, οργή και αγανάκτηση. Δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η υπομονή μου».

Συμπλήρωσε επίσης με νόημα ότι «δεν θα σταματήσω να ψάχνω το πώς φτάσαμε στην εμπλοκή του ονόματός μου μέχρι να βρω την αλήθεια, ενώ επιτέθηκε στη κυβέρνηση για τους χειρισμούς της τονίζοντας ότι η «υπόθεση Novartis είναι μια φαρσοκωμωδία με κακό συγγραφέα, ηθοποιούς και κακό σενάριο».

«Είναι στημένη από πολιτικούς οι οποίοι προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι το πραγματικό πρόβλημα του φαρμάκου να εμπλέξουν πολιτικούς αντιπάλους» υπογράμμισε επίσης για την υπόθεση ενώ άφησε και αιχμές για τους δικαστές που την χειρίστηκαν. «Οι δικαστικοί λειτουργοί θα έπρεπε να είχαν πολύ περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή τους για να προχωρήσουν» υπογράμμισε.

Για να καταλήξει λέγοντας πως «αυτή η υπόθεση αφήνει ένα δηλητήριο σε όλη την ελληνική κοινωνία. Πλέον κανείς, δεν εμπιστεύεται κανέναν».

Loading