Σαρωτικές αλλαγές στο επιτελείο Τσίπρα

Τριγμούς και σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα η συντριπτική ήττα από την ΝΔ στις Ευρωεκλογές. 

propoli

Τα όσα συνέβησαν οδηγούν τον πρωθυπουργό σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά το επιτελείο του και τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά του.

Η πρώτη του κίνηση έγινε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, την περασμένη Τετάρτη, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ένα ενιαίο επικοινωνιακό και οργανωτικό κέντρο.

Οπως έγινε επίσης γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να αλλάξει εταιρεία δημοσκοπήσεων και προσανατολίζεται να συνεργαστεί με τις εταιρείες prorata και VPRC του Γ. Μαυρή.

Οι υπεύθυνοι προεκλογικά και το ερωτηματικό με Τζανακόπουλο

Στις αλλαγές που αποφασίστηκαν συγκαταλέγεται το… χρίσμα που δόθηκε στους Δραγασάκη, Χαρίτση και Σταθάκη να οργανώσουν την προεκλογική περίοδο και τα της αυτής, ως οι υπεύθυνοι σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ο επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων έχοντας μαζί του τους κ.κ Σκουρλέτη,Φλαμπουράρη, Βίτσα, Δρίτσα, Κοτσακά και Καλαμαρά.

Τέλος το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Αν δηλαδή εξακολουθήσει να είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος και επιλέξει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να ξεπεράσει τον περιορισμό εμφανίσεων του εκλογικού νόμου ή αν θα επιλέξει να δώσει τη μάχη του σταυρού σε κάποια περιφέρεια.

 

 

 

Loading