Στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Αριστείδης Φωκάς (vd)

Σε live μετάδοση ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ένταξη του Αριστείδη Φωκά στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

propoli

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ. Ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η συνεργασία του πρώην του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και για λίγο καιρό ανεξάρτητου βουλευτή με τους ΑΝΕΛ ήταν εδώ και ημέρες αναμενόμενο.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9A1w8fBNcL0

Την πρόθεσή του να ενταχθεί, υπό συνθήκες, στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είχε εκφράσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεσσαλονίκης Αριστείδης Φωκάς, καλώντας σε συστράτευση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ερωτηθείς για την πρόσκληση Καμμένου για προσθήκη βουλευτών στην ομάδα των ΑΝΕΛ, ο κ. Φωκάς -που είχε εκλεγεί βουλευτής με την Ενωση Κεντρώων- είχε υποστηρίξει ότι είναι ανοιχτός να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σχετικά με την παραίτηση του Πάνου Καμμένου, ο Αριστείδης Φωκάς, μιλώντας στον Ρ/Σ Θέμα, είπε ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Μπορεί να μην παραιτήθηκε για αύξηση της φορολογίας αλλά όταν μιλάμε για εθνικό θέμα δεν υπολογίζεις θέσεις και αξιώματα».

Loading