Έκανε μήνυση στους γονείς του επειδή του κατέστρεψαν την συλλογή με ερωτικές ταινίες!

Ένας 29χρονος από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, με αφορμή την καταστροφή μίας συλλογής του από ερωτικές ταινίες έκανε μήνυση στους γονείς του!

propoli

Ο 29χρονος άντρας έχοντας γυρίσει για ένα διάστημα στους γονείς του μετά το διαζύγιό του αποφάσισε να μετακομίσει ξανά σε δικό του σπίτι. Διαπίστωσε ότι μεταξύ των πραγμάτων που του είχαν στείλει οι γονείς του δεν ήταν οι 14 κούτες με δύο συλλογές που είχε εκ των οποίων και ερωτικές ταινίες.

Μάλιστα, μεταξύ όσων παρέλαβε ο γιος από τους γονείς του, ήταν και μία επιστολή στην οποία ο πατέρας του, τού εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους κατέστρεψε τις δύο συλλογές. Το γεγονός αυτό, όχι μόνο δεν ηρέμησε τον 29χρονο άντρα αλλά τον εξώθησε στα άκρα, καταγγέλοντας τους γονείς του για κλοπή και ζητώντας αποζημίωση ύψους 29.000 δολαρίων, καθώς στην συλλογή με τις ερωτικές ταινίες υπήρχαν εξαιρετικά σπάνιες παραγωγές συλλεκτικής αξίας.

Ο αρμόδιος εισαγγελέας δεν φάνηκε να συμμερίζεται την οργή του μηνυτή, βάζοντας στο αρχείο την υπόθεση χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες. Ο πατέρας του άντρα με νεότερη επιστολή του ανέφερε πως «ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι το έκανα για το καλό σου. Οι ταινίες αυτές καταστρέφουν την πνευματική και συναισθηματική σου υγεία».

Loading