«Αθώος» ο άνδρας που έδειξε το πέος του μπροστά στο δικαστήριο

Τον γύρο του κόσμου έκανε η ιστορία ενός κατηγορούμενου για βιασμό στις ΗΠΑ, ο οποίος επέδειξε τα γεννητικά του όργανα ενώπιον τόσο της έδρας όσο και των ενόρκων. Η κίνησή του αυτή, φαίνεται πως εν τέλει αποτέλεσε και το αδιάσειστο στοιχείο το οποίο και τον απάλλαξε από τις κατηγορίες.

propoli

Η υπόθεση αυτή, ξεκίνησε το 2012, όταν μια κοπέλα από το New Heaven των Ηνωμένων Πολιτειών, κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού, από έναν έγχρωμο άντρα. Έπειτα από δύο χρόνια, το 2014, η γυναίκα αναγνώρισε τον Desmond James, ως τον θύτη.

Στην αρχική της κατάθεση, η νεαρή είχε υποστηρίξει ότι παρότι δεν θυμόταν το πρόσωπο του άνδρα, θυμόταν ότι το χρώμα του πέους του ήταν πιο ανοιχτό σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα του.

Όταν έφτασε η στιγμή της δίκης, ο κατηγορούμενος, κατόπιν εντολής του δικηγόρου του, κατέβασε το παντελόνι του μπροστά στους ενόρκους προκειμένου να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για τον άνδρα οποίος επιτέθηκε σεξουαλικά στην κοπέλα, γεγονός που τον οδήγησε τελικά και στην αθώωση.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του αθώου πλέον James ανέφερε ότι «Η όλη διαδικασία διήρκεσε πέντε με έξι δευτερόλεπτα. Οι ένορκοι είδαν, αποφάσισαν και ο δικαστής άφησε ελεύθερο τον Desmond James».

Loading