Εικόνες ντροπής: Γονείς επιδίδονται σε αγώνα ξύλου μπροστά σε παιδιά (vd)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν ορισμένες ακραίες εικόνες από γονείς που ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές σε παιδικό αγώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει προκαλέσει κύμα οργής, δυσαρέσκειας, αλλά και κοινωνικό προβληματισμό.

propoli

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, απαθανατίζει ένα ακραίο φαινόμενο, κατά το οποίο γονείς μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των παιδιών τους ανταλλάσσουν μπουνιές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε παιδικό αγώνα Σόφτμπολ στον οποίον συμμετείχαν παιδιά κάτω των 12 ετών, στην Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών ανάμεσα στις ομάδες East Wilkes Cardinals και Blue Ridge Explosion. Ωστόσο δεν αποτελεί άγνωστο φαινόμενο ακόμα και στη χώρα μας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει παρόμοιες εικόνες από ελληνικούς παιδικούς αθλητικούς αγώνες.

Ο λόγος για τον οποίον, οι συγκεκριμένοι γονείς επιδόθηκαν σε έναν αγώνα πυξ-λαξ, παραμένει άγνωστος. Το σοκαριστικό στοιχείο του βίντεο, είναι το γεγονός πως το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα μπροστά σε παιδιά. Μάλιστα, ένα κοριτσάκι διακρίνεται με δάκρυα στα μάτια να παρακαλάει τον μπαμπά της να σταματήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=-G3g0NSfwv8

Loading