Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ – Νεκρός ο Ταϊλανδός; (vd)

Νεκρός φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, το ελικόπτερο του οποίου συνετρίβη στον περιβάλλοντα χώρο του King Power Stadium, λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης της αγγλικής ομάδας με τη Γουέστ Χαμ.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, ο Βιχάι Σριβανταναπράμπα επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο και φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του. Για την ώρα, πάντως, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.

Επίσης, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο, καθώς οι πληροφορίες έρχονται με το «σταγονόμετρο».

Μεταξύ των επιβατών ο Ταϊλανδός, λέει δημοσιογράφος

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter, ότι έχει έρθει σε επικοινωνία με την King Power και πως από την εταιρεία τού επιβεβαίωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της Λέστερ ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη.

«Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, κατηγόρησε όσους αναφέρονται αυθαίρετα σε τραυματίες από το ατύχημα, από τη στιγμή που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως κάτι.

Δείτε video από το ελικόπτερο που συνετρίβη:

Loading