Ζήτησαν από τον Σαλβίνι να βγάλουν φωτογραφία και εκείνες φιλήθηκαν!

Δύο νεαρές ομοφυλόφιλες έκαναν photobombing στον ακροδεξιό υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, δίνοντας ένα φιλί.

propoli

Το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την ομιλία του Σαλβίνι στη Σικελία όταν επιχείρησε να βγάλει μία selfie. Τα δύο νεαρά κορίτσια, η Γκαία και η Ματίλντε τον πλησίασαν και μόλις πόζαρε φιλήθηκαν στο στόμα. Σκοπός τους ήταν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα είχε πει ο Σαλβίνι περί οικογενειακών αξιών.

Τη φωτογραφία με τον υπουργό και τα δύο κορίτσια να φιλιούνται δημοσίευσε στο Instagram η Γκαία και έγινε viral.

Αμέσως μετά την πρώτη φωτογραφία, Γκαία και Ματίλντε επιχείρησαν να βγάλουν και άλλη αλλά ο υπουργό… στράβωσε. Μάλιστα, φαίνεται στη φωτογραφία και το χέρι ενός άνδρα ασφαλείας του Ιταλού υπουργού Εσωτερικών να προσπαθεί να τις χωρίσει.

Δείτε τα αποσπάσματα:

Άγριο τρολάρισμα στον Σαλβίνι: Ομοφυλόφιλες έκαναν photobombing στη selfie του δίνοντας φιλί (pics) - Media GalleryΆγριο τρολάρισμα στον Σαλβίνι: Ομοφυλόφιλες έκαναν photobombing στη selfie του δίνοντας φιλί (pics)

https://twitter.com/malecblood/status/1121755341430165504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1121755341430165504&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fnews%2Fviral%2F291172%2Fagrio-trolarisma-ston-salvini-omofylofiles-ekanan-photobombing-sti-selfie-toy

Δείτε επίσης: Κύπρος: Δύο ύποπτα αντικείμενα στην Κόκκινη Λίμνη – Επτά τα θύματα

Loading