ΗΠΑ: Άγνωστος ξεκλήρησε ολόκληρη 5μελή οικογένεια με παιδιά κάτω των 8 ετών

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας ολόκληρης πενταμελούς οικογένειας από το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν στο πάνω μέρος τους σπιτιού τους.

propoli

Ανάσταση είναι η κοινή γνώμη των Ηνωμένων Πολιτειών, έπειτα από μία υπόθεση αποτρόπαιας δολοφονίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την προηγούμενη Δευτέρα (09/07).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι αυτόπτες μάρτυρες της περιοχής στην Αστυνομία, ένα μικρό φορτηγάκι κόκκινου χρώματος, στάθμευσε έξω από το σπίτι πενταμελούς οικογένειας για σύντομο χρονικό διάστημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Έπειτα από λίγη ώρα όμως, που έσπευσαν στο σημείο οι αρχές, εντόπισαν τους σορούς όλων των μελών της οικογένειας, του 42χρονου πατέρας, της 41χρονης μητέρας και των τριών παιδιών κάτω των 8 ετών, να κείτονται στο πάτωμα στο πάνω μέρος του σπιτιού τους.

Οι περίοικοι ανέφεραν στις αρχές πως δεν ακούστηκε κανένας θόρυβος, γεγονός που οδήγησε τις αρχές στο σενάριο ότι ο δράστης χρησιμοποίησε σιγαστήρα.

Τα αίτια μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά. Σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η υπόθεση ερευνάται και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.

Loading