ΗΠΑ: Τα πτώματα δύο αδελφών βρέθηκαν δεμένα στο ποταμό Χάντσον

Αντιμέτωποι με έγκλημα που διαπράχθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης, οι οποίες προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση θανάτου δύο αδελφών τα πτώματα των οποία βρέθηκαν δεμένα μεταξύ τους με μονωτική ταινία στον ποταμό Χάντσον, ανοιχτά των ακτών της περιοχής του Μανχάταν.

propoli

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει απλώς την ταυτότητα των δύο κοριτσιών ηλικίας 16 και 22 ετών αντίστοιχα που έμεναν μόνιμα στη Βιρτζίνια και βρέθηκαν δεμένες με ταινία στο ύψος της μέσης αλλά και στα πόδια.

Οι σωροί δεν έφεραν εμφανή σημάδια σοβαρού τραυματισμού, σύμφωνα με όσα ανέφερε η αστυνομία η οποία περιμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ τα δύο κορίτσια το είχαν σκάσει πολλές φορές από το σπίτι τους και είχαν καταγωγή από τη Σαουδική Αραβία.

Να σημειωθεί, ότι μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται είναι μια συμφωνία αυτοκτονίας μεταξύ των δύο κοριτσιών, καθώς επίσης και το ενδεχόμενο να πήδηξαν από τη γέφυρα Τζορτζ Ουάσιγκτον. Πάντως και το ενδεχόμενο της δολοφονίας δεν έχει αποκλειστεί.

Loading