ΗΠΑ: Τρόμος στην πισίνα ενός σπιτιού με αλιγάτορα!

Αντιμέτωποι με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο επισκέπτη ήρθαν τα μέλη μίας οικογένειας από την Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν διαπίστωσαν με έκπληξη και τρόμο ότι ένας αλιγάτορας μήκους τριών μέτρων πλατσούριζε στην πισίνα του σπιτιού τους.

propoli

Το μεγάλο ερπετό με τα κοφτερά δόντια και δάγκωμα που μπορεί να αποβεί θανατηφόρο για όποιον το δεχθεί, εντοπίστηκε στην αυλή της τετραμελούς οικογένειας στην περιοχή Παλμ Μπιτς κοντά στο Μαϊάμι, να απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα, σκορπώντας τον τρόμο. Ο πατέρας αντιλήφθηκε την παρουσία του αλιγάτορα ενώ αμέσως τα μέλη της οικογένειας επικοινώνησαν με εξειδικευμένους κυνηγούς ερπετών της περιοχής, οι οποίοι και χρειάστηκε να δώσουν μάχη αρκετών ωρών μέχρι να καταφέρουν να αιχμαλωτίσουν το άγριο ζώο και να το μεταφέρουν σε απομονωμένη περιοχή, όπου και το απελευθέρωσαν στο φυσικό του περιβάλλον.

Να σημειωθεί πως η μορφολογία του περιβάλλοντος στην περιοχή, κυρίως στα νότια της πολιτείας, ευνοεί την επιβίωση και την αναπαραγωγή των συγκεκριμένων ερπετών. Τα ερπετά αυτά σε αρκετές περιπτώσεις δεν έχουν διστάσει να επιτεθούν εναντίον ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων, πολλές φορές με τραγικά αποτελέσματα.

Πηγή – πληροφορίες: Dailymail.co.uk

Loading