Η πιο viral αγγελία θανάτου – «Ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς αυτήν»

Φανερό ήταν το παράπονο δυο παιδιών μιας ηλικιωμένης γυναίκας από το Wabasso της Μινεσότα, το οποίο και εξέφρασαν στην αγγελία του θανάτου της στην τοπική εφημερίδα της πόλης.

propoli

Ο θάνατος της 80χρονης γυναίκας, φαίνεται πως έφερε ανακούφιση στα δύο παιδιά της, τα οποία έβγαλαν στην φόρα τα «άπλυτά» της, στην αγγελία του θανάτου της, στην οποία και καταλήγουν πως ο κόσμος θα είναι καλύτερος… χωρίς αυτήν.

Τι έγραφε η νεκρολογία

Συγκεκριμένα, στην αγγελία του θανάτου την οποία ανακάλυψε κάποιος και την ανέβασε με φωτογραφία στο διαδίκτυο η οποία έγινε αμέσως viral, αναφέρεται εκτενώς η προσωπική ζωή της θανούσας.

«Η Kathleen Dehmlow γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1938, κόρη του Joseph και της Gertrude Schunk στο Wabasso. Παντρεύτηκε τον Dennis Dehmlow στον ναό της Αγίας Άννης στο Wabasso το 1957 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, την Gina και τον Jay.

To 1962 έμεινε έγκυος από τον αδελφό του συζύγου της και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της, τα οποία μεγάλωσαν οι γονείς της στο Clements.

Απεβίωσε στις 31 Μαΐου του 2018 στο Σπρίνγκφιλντ και τώρα θα αντιμετωπίσει την θεΐκή κρίση. Δεν θα λείψει καθόλου στην Gina και τον Jay, αφού πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος χωρίς αυτή».

 

Loading