Ινδία: 45χρονη κατηγορείται ότι βίαζε το 14χρονο γειτονόπουλό της

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι τα σεξουαλικά περιστατικά βίας που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μέρα με την μέρα από την Ινδία. Μια 45χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι βίαζε τον 14χρονο γιο της γειτόνισσάς της.

propoli

Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινότητα η είδηση του βιασμού που υφίστατο ένα 14χρονο αγόρι για μεγάλο χρονικό διάστημα από την 45χρονη γειτόνισσά του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Vijayawada που βρίσκεται στο κρατίδιο Andhra Pradesh. Η 45χονη γυναίκα, επί πολλούς μήνες κακοποιούσε σεξουαλικά το αγόρι, ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς ως γειτόνισσα μπαινοέβγαινε συχνά με το πρόσχημα της επίσκεψης.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν τελικά οι ίδιοι οι γονείς του ανήλικου αγοριού συνειδητοποίησαν το τι ακριβώς είχε συμβεί και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός του τμήματος προστασίας παιδιών από σεξουαλικές επιθέσεις, μιλώντας στο ινδικό δίκτυο ΤΝΜ σχετικά με το εν λόγω περιστατικό δήλωσε απλώς ότι «το αγόρι φαίνεται πως κακοποιούταν τουλάχιστον ένα μήνα. Η γυναίκα προφυλακίστηκε».

Loading