Και ο Ντένις Ρόντμαν στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση (vd)

Λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονγκ – Ουν στη Σιγκαπούρη βρέθηκε και ένας γνώριμος των δύο προέδρων που δεν είναι άλλος από τον πρώην αστέρα του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν.

propoli

«Χαίρομαι που είμαι μέρος της» τόνισε στους δημοσιογράφους φτάνοντας στο αεροδρόμιο και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η Σύνοδος θα πάει αρκετά καλά αν και ο «κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει πολλά από αυτή τη πρώτη συνάντηση των ηγετών των ΗΠΑ και της Β. Κορέας».

Επαφές και με τους δύο στο παρελθόν

Να σημειωθεί ότι ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί πολλές φορές στο παρελθόν τον Κιμ Γιονγκ – Ουν στη Β. Κορέα ενώ ανάλογες επαφές είχε και με τον Ντόναλντ Τραμπ, έπειτα από την εμφάνιση του πρώην παίκτη των Σικάγο Μπουλς στο ριάλιτι του προέδρου των ΗΠΑ με τίτλο «The Apprentice» το 2013.

Ο πρώην παίκτης του μπάσκετ είχε γράψει πριν από λίγες ημέρες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει όπως μπορεί τους δύο του φίλους στη μεταξύ τους συνάντηση. Ωστόσο όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα τόνισε ότι «ο Ρόντμαν είναι ωραίος τύπος, αλλά όχι, δεν είναι προσκεκλημένος».

Loading