Νέο αναψυκτικό θα «λανσάρει» η Coca Cola στην Ευρώπη

Την κυκλοφορία ενός νέου αναψυκτικού, που θα παράγεται και θα συσκευάζεται στην Ουγγαρία ανακοίνωσε νωρίτερα η Coca Cola, με το όνομα «Glaceau smartwater». Πρόκειται για ένα αναψυκτικό που αποτελείται από αποσταγμένο στον ατμό νερό στο οποίο έχουν προστεθεί ηλεκτρολύτες.

propoli

Την πληροφορία μετέδωσε το ουγγρικό πρακτορείο ειδήσεων MTI, το οποίο ανέφερε ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου αναψυκτικού επενδύθηκαν περίπου 1,8 δισεκατομμύρια ουγγρικών φιορινιών (5,6 εκατομμύρια ευρώ).

Η εταιρεία σχετικά με αυτό το νέο εγχείρημα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «το Glaceau smartwater εμπνέεται από τον τρόπο που η μητέρα φύση δημιουργεί το νερό, γνωστό ως υδρολογικό κύκλο. Η προσομοίωση αυτής της διαδικασίας γίνεται με απόσταξη του νερού με ατμό, καθιστώντας κάθε σταγόνα καθαρή όπως η πρώτη σταγόνα της βροχής, πριν περάσει φυσικά μέσα από τη μόλυνση. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, εμείς στη συνέχεια μιμούμαστε τη μητέρα φύση προσθέτοντας ηλεκτρολύτες για μια καθαρή, δροσερή γεύση».

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο αναψυκτικό σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιταλία, την Αυστρία, τη Ρωσία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, τη Σερβία, την Κροατία και την Ιρλανδία, ενώ βάσει των υπολογισμών, μελλοντικά σχεδιάζεται η παραγωγή του να αγγίξει τα 100 εκατομμύρια μπουκάλια ανά χρόνο.

Loading