Οι Ρώσοι ψηφίζουν Νότια Κορέα για τις διακοπές τους

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο τουριστικός οργανισμός της Ρωσίας АТОР, οι Ρώσοι φαίνεται να επιλέγουν το τελευταίο διάστημα ως τουριστικό προορισμό την Νότια Κορέα, σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η ροή των Ρώσων τουριστών προς τη χώρα αυξήθηκε κατά 15% στο σύνολο το πρώτο μόνο εξάμηνο του 2018, δηλαδή το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Έτσι, οι Ρώσοι τουρίστες που επισκέφθηκαν τη Νότια Κορέα το πρώτο αυτό εξάμηνο, άγγιξαν στο σύνολο περισσότερους από 153.000, με τις εκτιμήσεις του οργανισμού, να κάνουν λόγο για περαιτέρω αύξηση αυτού του αριθμού.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός Ρώσου τουριστικού πράκτορα «η εποχή που προτιμούν να την επισκέπτονται οι Ρώσοι είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο, καθώς και το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο για να κάνουν τα μπάνια τους».

Η πρωτεύουσα της χώρας, η Σεούλ βρίσκεται πρώτη στη προτίμηση των Ρώσων που επισκέπτονται την Νότια Κορέα, με ποσοστό 61%.

Loading