Ο πατέρας του Λουίτζι Ντι Μάιο απαντά για το σκάνδαλο διαφθοράς

Την δική του απάντηση έδωσε ο Αντόνιο Ντι Μάιο, ο πατέρας του αρχηγού συγκυβερνώντος κόμματος των Πέντε Αστέρων Λουίτζι Ντι Μάιο, στις αποκαλύψεις ιταλικής τηλεοπτικής εκπομπής ότι απασχολούσε τέσσερις ανασφάλιστους εργάτες σε οικοδομική εταιρία και ότι σε γεωργική του έκταση υπάρχουν τέσσερα αυθαίρετα κτίσματα.

propoli

Αναρτώντας ένα βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο απεικονίζεται ο ίδιος, αναφέρει ότι «έκανα κάποια λάθη και ζητώ συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και από τους εργάτες που δούλεψαν για την εταιρία μου χωρίς συμβόλαιο» τονίζει ο Αντόνιο Ντι Μάιο.

«Λυπάμαι και για τον γιο μου Λουίτζι, τον οποίο προσπαθούν να πλήξουν. Όπως έχει ήδη πει, δεν φταίει σε τίποτα και δεν γνώριζε τίποτα».

Σύμφωνα με τον Τύπο, η εταιρία του Αντόνιο Ντι Μάιο (που είναι, πλέον, ανενεργή), χρωστάει στο ιταλικό δημόσιο εκατόν εβδομήντα έξι χιλιάδες ευρώ. Τώρα, ο απευθείας ενδιαφερόμενος εξηγεί ότι «έκανε λάθος να χρησιμοποιήσει ανασφάλιστους εργάτες, αλλά αυτό έγινε διότι ήταν σε δύσκολη θέση και δεν έβρισκε άλλες λύσεις».

Loading