Πύθωνας παραλίγο να στραγγαλίσει τον άνθρωπο που τον έσωσε (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι τρομακτικές εικόνες που απαθανάτισε ο φακός, ενός άνδρα από την Ινδία. Ο συγκεκριμένος άνδρας πήγε να βγει σέλφι με τον πύθωνα και παραλίγο το τεράστιο φίδι να τον στραγγαλίσει.

propoli

Από του χάρου τα δόντια γλύτωσε ένας φύλακας σε εθνικό δρυμό της Δυτικής Βεγγάλης στην Ινδία, και μάλιστα λόγω της καλής του πρόθεσης.

Πρόκειται για τον Sanjoy Dutta, ο οποίος λόγω των αγνών προθέσεών του, θέλησε να σώσει ένα γιγάντιο πύθωνα από την οργή των κατοίκων της περιοχής εξαιτίας του ότι το φίδι κατάπιε μια ολόκληρη κατσίκα.

Έτσι, ο Dutta, κατάφερε με την βοήθεια μερίδας πολιτών να το απελευθερώσει. Πριν όμως το αφήσει ελεύθερο στο φυσικό του περιβάλλον, ο ίδιος έκανε ένα μοιραίο λάθος. Επιχείρησε να βγει μαζί του σέλφι προκειμένου να θυμάται το περιστατικό.

Η ιδέα όμως αυτή φαίνεται πως δεν άρεσε στον πύθωνα ο οποίος προφανώς πανικοβλήθηκε και άρχισε να σφίγγει τον λαιμό του ανθρώπου που τον έσωσε. Τη στιγμή μάλιστα απαθανάτισε και η κάμερα.

Εν τέλει όλα έληξαν καλά και σώθηκε και ο Dutta, αλλά και ο πύθωνας ο οποίος κατέληξε εν τέλει στο φυσικό του περιβάλλον.

Loading