Ρωσία: Μοντέλο συνελήφθη επειδή ήθελε να πληρώσει πρόστιμο σε είδος!

Σε είδος προσπάθησε να ανταλλάξει την κλήση που δέχθηκε ένα μοντέλο από την Ρωσία που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο instagram. Πρόκειται για την Κίρα Μάγιερ, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς στην Μόσχα.

propoli

Το περιστατικό, συνέβη σε έναν δρόμο της ρωσικής πρωτεύουσας. Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο σημείο, σταμάτησαν το συγκεκριμένο όχημα, προκειμένου να προβούν σε καθιερωμένο έλεγχο. Μόλις όμως οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η οδηγός δεν διέθετε δίπλωμα αυτοκινήτου της έκοψαν κλήση, γεγονός που δεν φαίνεται να άρεσε στο μοντέλο, το οποίο πρότεινε αντ΄αυτού να τους προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες.

Παρόλα αυτά όμως, οι δύο ένστολοι παρέμειναν πιστοί στο καθήκον τους και αρνήθηκαν την πρόταση, με αποτέλεσμα να την συλλάβουν και να την οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα.

Τι ισχυρίστηκε η ίδια

Στην δίκη που ακολούθησε, το μοντέλο ισχυρίστηκε πως δεν έκανε καμία άσεμνη προσφορά αυτού του τύπου στους αστυνομικούς. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι δύο ένστολοι προέβησαν σε χειροδικία εναντίον της και την εξύβρισαν πριν την μεταφέρουν στο τμήμα.

Από την άλλη πλευρά, κόντρα στα λεγόμενά της, οι δύο αστυνομικοί εμφανίστηκαν στην δίκη με εμφανή σημάδια στα πρόσωπά τους για τα οποία και την κατηγόρησαν.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading