Ρωσίδα δημοσιογράφος λιποθύμησε εν ώρα συνέντευξης με υπουργό (vd)

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα πλάνα της λιποθυμίας μιας Ρωσίδας δημοσιογράφου η οποία έχασε την ισορροπία της και λιποθύμησε την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωσικής κυβέρνησης.

propoli

Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Ντάρια Καζλόβα, η οποία κατά την διάρκεια που έκανε ερώτηση στην τετ α τετ συνέντευξη με τον Ρώσο υπουργό Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ στο πλαίσιο του φόρουμ «Army-2018», έχασε την ισορροπία της και λιποθύμησε.

Στα πλάνα από το βίντεο, διακρίνεται ο Ρώσος υπουργός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος να παρακολουθεί την συνομιλούσα του. Μέσα σε δευτερόλεπτα η δημοσιογράφος κατέρρευσε παρά την προσπάθεια τόσο του ίδιου του υπουργού όσο και των συνεργατών της να την συγκρατήσουν όρθια. Αμέσως μετά η συνέντευξη διεκόπη απότομα.

Ο γενικός διευθυντής του καναλιού Γιεβγκένι Μπεκάσοφ δήλωσε αργότερα στο πρακτορείο TASS ότι η δημοσιογράφος αυτή την στιγμή νοιώθει καλά και ήδη έχει αρχίσει να γράφει το νέο της θέμα.

Αλλά και το γραφείο τύπου του ρωσικού καναλιού επιβεβαίωσε στο ρωσικό πρακτορείο ότι η δημοσιογράφος «είναι καλά» και πως δεν γνωρίζουν τα αίτια της λιποθυμίας.

https://www.youtube.com/watch?v=dzmUG1tQThA

Loading