Ρόμπερτ Ντε Νίρο: «Να πάει να γ… ο Τραμπ»! (vd)

Σάλο έχει προκαλέσει το ξέσπασμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης της τελετής απονομής των βραβείων Τόνι, το βράδυ της Κυριακής (10/5).

propoli

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή του Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης για να παρουσιάσει τον αστέρα της ροκ, Μπρους Σπρίνγκστιν, και… χαιρέτισε το κοινό λέγοντας: «Ένα πράγμα θα πω: Να πάει να γ… ο Τραμπ».

Αποθέωση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο μετά το «γ… Τραμπ»

Είναι αξιοσημείωτο, ότι η ατάκα του σταρ του Χόλιγουντ έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό που βρισκόταν στο Radio City Music Hall, στο οποίο βρίσκονταν, μεταξύ άλλων, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί. Στην πλειοψηφία τους, σηκώθηκαν και χειροκρότησαν το δημοφιλή ηθοποιό.

«Δεν λέμε πλέον “κάτω ο Τραμπ”… Λέμε “Να πάει να γ… ο Τραμπ”», επανέλαβε στη συνέχεια ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, πριν φέρει προχωρήσει στην παρουσίαση του Μπρους Σπρίνγκστιν.

Αποστασιοποιήθηκε το CBS

Ασφαλώς, τα λόγια του ηθοποιού έκαναν αμέσως το γύρο του κόσμου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το CBS έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα σχόλιά του «ήταν εκτός προγράμματος και αναπάντεχα» και πως «τα προσβλητικά λόγια αφαιρέθηκαν από τη μετάδοση».

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε σε αίτημα του Reuters να σχολιάσει το περιστατικό.

Loading