Σιατλ: Τέσσερις νεκροί και τρεις τραυματίες από πτώση γερανού

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν από την κατάρρευση γιγάντιου γερανού σε διασταύρωση στο Σιατλ, ο οποίος λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός μελλοντικού συγκροτήματος της Google.

propoli

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συνοικία Σάουθ Λέικ Γιούνιον του Σιάτλ λίγο μετά τις 3:30 μ.μ. τοπική ώρα. Από την κατάρρευση του γερανού συνθλίφτηκαν πέντε αυτοκίνητα ενώ ένα έκτο υπέστη ζημιές στη διασταύρωση των οδών Φέρβιου Άβενιου Νορθ και Μέρσερ Στριτ, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σιάτλ.

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα σκοτώθηκαν. Δύο από τους νεκρούς εργάζονταν στον γερανό και οι δύο άλλοι βρίσκονταν σε διαφορετικά οχήματα πάνω στα οποία έπεσε ο γερανός στον δρόμο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής που αναρτήθηκε στο Ίντερνετ.

Άλλα τέσσερα άτομα εξετάσθηκαν επιτόπου από ιατρικό προσωπικό και τρία εξ αυτών -ένας 27χρονος, μια 25χρονη και ένα κοριτσάκι 4 μηνών- μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή τους, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική.

Τα αίτια της κατάρρευσης του γερανού ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας Ουάσινγκτον, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα Seattle Times, ανέφεραν πώς ο γερανός λειτουργούσε στο εργοτάξιο ενός νέου συγκροτήματος πολλών κτιρίων που κατασκευάζεται από την Google.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Επίθεση σε συναγωγή με νεκρό και τραυματίες

Loading