Ο Τραμπ παράτησε τη Μελάνια στη βροχή (vd)

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες της πρώτης κυρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τραμπ, να μένει εκτός ομπρέλας, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ, την παράτησε στην βροχή προκειμένου να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

propoli

Η νέα άβολη στιγμή της πρώτης κυρίας, παρουσίας των φακών, έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, όταν το προεδρικό ζεύγος ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για τη Τζόρτζια και τη Φλόριντα προκειμένου να επιθεωρήσουν την επιχείρηση ανακούφισης των πληγέντων πολιτών από την κακοκαιρία.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο το οποίο έγινε αμέσως viral, διακρίνεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ να κρατάει μια ομπρέλα ενώ περιμένει τη σύζυγό του, Μελάνια. Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι του απευθύνουν τον λόγο, ο Τραμπ αφήνει τη σύζυγό του προκειμένου να πλησιάσει τα μικρόφωνα και να σχολιάσει ότι η πρώτη κυρία των ΗΠΑ «έκανε πολύ καλή δουλειά στην τηλεόραση (σ.σ. στη συνέντευξή της στο ABC) αλλά κι εγώ δεν τα πήγα άσχημα (σ.σ. στη συνέντευξή του στο CBS), όμως εκείνη ήταν καταπληκτική».

Μάλιστα, στη συνέχεια, περπατώντας οι δυο τους προκειμένου να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο για να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους, ο Τραμπ για αρκετά δευτερόλεπτα κράτησε την ομπρέλα με το δεξί του χέρι παρόλο που η Μελάνια ήταν στα αριστερά του με αποτέλεσμα αυτή να εξακολουθήσει να βρέχεται.

Loading