Προβλήματα στην κυκλοφορία στη σήραγγα της Μάγχης εξαιτίας… του καύσωνα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε την Παρασκευή στην περίφημη σήραγγα της Μάγχης που ενώνει τη Μεγάλη Βρετανία με την Γαλλία, λόγω κυρίως των απίστευτων θερμοκρασιών-ρεκόρ που σημειώθηκαν τις ημέρες αυτές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

propoli

Ο λόγος για τον οποίον σημειώθηκε αυτή η τόσο έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση, ήταν κυρίως η έντονη ανάγκη των Βρετανών να μεταβούν σε μέρη για διακοπές προκειμένου να πάρουν μια ανάσα δροσιάς.

«Είναι μια πολύ φορτωμένη ημέρα, είναι μία ημέρα που πολλοί ξεκινούν τις διακοπές τους. Βρισκόμαστε εν μέσω καύσωνα και αυτό επιτείνει τα προβλήματα κλιματισμού στα τραίνα μας», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας Eurotunnel.

«Οι παρατεταμένες και ασυνήθιστες θερμοκρασίες στη νοτιοανατολική Αγγλία επηρεάζουν το σύστημα κλιματισμού στα τραίνα μας», εξήγησε, προσθέτοντας μάλιστα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια για τα δρομολόγια της Παρασκευής.

Την Πέμπτη καταγράφηκαν στη Βρετανία οι υψηλότερες θερμοκρασίες του έτους. Στη σήραγγα της Μάγχης υπήρξαν «καθυστερήσεις που έφτασαν τις πέντε ώρες» εξαιτίας των προβλημάτων στον κλιματισμό των τραίνων της Eurotunnel, ενώ παράλληλα η εταιρεία αναγκάστηκε να φτάσει στο σημείο να ζητήσει από τους ταξιδιώτες να ακυρώσουν τις μετακινήσεις τους, αν είναι δυνατό.

Loading