Το διαδίκτυο γελάει με το νέο κέρινο ομοίωμα του Μακρόν (pic)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Γαλλία, αλλά και ειρωνικά σχόλια τα αποκαλυπτήρια του νέου κέρινου ομοιώματος του Εμμανουέλ Μακρόν, το οποίο αναμένονταν να φιλοξενηθεί πλάι σε άλλα διάσημα ομοιώματα σε μουσείο στο Παρίσι.

propoli

Η κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, κόστισε συνολικά 60.000 ευρώ, ενώ τα αποκαλυπτήρια του ομοιώματος έγιναν πρόωρα από το γαλλικό κρατικό δίκτυο TF1 καθώς, ήταν προγραμματισμένα να αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο έκθεμα προορίζονταν να κοσμεί τους διαδρόμους του μουσείου Grévin που βρίσκεται στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας και το οποίο φιλοξενεί τα ομοιώματα πασίγνωστων προσωπικοτήτων από όλο το κόσμο, όπως της Μπριζίτ Μπαρντό, της Άγκελας Μέρκελ και του Ντόναλντ Τραμπ.

Χρήστες του διαδικτύου, έκαναν λόγο για μια άσχημη κούκλα, παρομοιάζοντάς την με την «κούκλα του σατανά» από την ομώνυμη ταινία. Μερικοί ανέφεραν μάλιστα μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο Twitter, ότι «ο γλύπτης θα πρέπει να ψήφισε Λεπέν», αλλά και ότι η συγκεκριμένη εκδοχή, «πρόκειται για την ψυχοπαθητική πλευρά του Μακρόν».

Οι αντιδράσεις αυτές, προκάλεσαν την αντίδραση και του διευθυντή του εν λόγω μουσείου, ονόματι Υβ Ντελομό, ο οποίος ανέφερε ότι ούτε ο ίδιος έμεινε εν τέλει απολύτως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ενώ προς το παρόν κρίνεται αμφίβολη η φιλοξενία του εκθέματος στο μουσείο.

«Πρόκειται για ένα πρόσωπο σε ένταση, με αγωνία, παγωμένο, που δεν αποπνέει ζωή, δεν είναι όμορφο, κάτι δεν πάει καλά. Τα καταφέραμε με τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν υπήρχε λόγος να θεωρήσουμε ότι δεν θα τα καταφέρναμε με τον Εμμανουέλ Μακρόν, αν και συχνά είναι ευκολότερη η δουλειά με τα γηραιότερα, με πιο αδρά χαρακτηριστικά, πρόσωπα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Loading