Τραμπ: «Οι τρομοκράτες να αντιμετωπίζονται με σκληρότητα»

Με «σκληρότητα και δύναμη πρέπει να αντιμετωπίζονται οι τρομοκράτες», σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την επίθεση στη Βρετανία.

propoli

Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι οι τρομοκράτες πρέπει να αντιμετωπίζονται με «σκληρότητα και δύναμη», ύστερα από το περιστατικό που συνέβη στο Λονδίνο όταν άνδρας οδήγησε το όχημά του πάνω στις μπάρες ασφαλείας έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, τραυματίζοντας τρία άτομα.

«Άλλη μία τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο… Αυτά τα ζώα είναι παρανοϊκά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκληρότητα και δύναμη», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το χρονικό της επίθεσης

Στο βίντεο που μετέδωσε το BBC φαίνεται το ασημί αυτοκίνητο με τον μαύρο οδηγό που έχει συλληφθεί ως ύποπτος τρομοκρατικής επίθεσης, να αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση και να στρίβει αριστερά με πορεία προς το βρετανικό κοινοβούλιο.

Αφού διανύει ορισμένα μέτρα, πέφτει πάνω σε κάποιους πεζούς και τελικά ακινητοποιείται στις μπαριέρες που έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του βρετανικού κοινοβουλίου.

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση με αυτόπτες μάρτυρες να έχουν περιγράψει τις κινήσεις του οδηγού του οχήματος ως «ηθελημένες».

Loading