Φρίκη: Μητέρα έβαλε φωτιά να κάψει τα παιδιά της, ήρωας 16χρονος έσωσε το ένα από τα δύο

Μια 28χρονη μητέρα συνελήφθη στη Ρωσία, καθώς έβαλε φωτιά στο σπίτι της, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο τετράχρονος γιος της και η 18 μηνών κόρη της. Έσωσε την κόρη της ένας 16χρονος γείτονας.

propoli

Η 28χρονη αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της επειδή ο σύζυγός της αρνείτο να τα παρατήσουν στο ορφανοτροφείο. Την ημέρα της τραγωδίας, το ζευγάρι τσακώθηκε. Όταν ο άνδρας έφυγε για δουλειά, η σύζυγός του άρχισε να καταναλώνει αλκοόλ.

Το μεσημέρι και ενώ προφανώς ήταν μεθυσμένη η μητέρα άρχισε να «λούζει» τα έπιπλα και το ξύλινο πάτωμα με πετρέλαιο. Λίγο μετά, έβαλε φωτιά και έτρεξε έξω από το σπίτι, κλειδώνοντας την εξώπορτα. Ένας 16χρονος, ο οποίος ζει απέναντί τους, είδε τον καπνό και έτρεξε αμέσως στο σημείο.

Το παιδί έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα στο σπίτι. Άκουσε το κορίτσι να κλαίει και το βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι του. Τότε, την πήρε στην αγκαλιά του και βγήκε γρήγορα έξω. Δεν κατάφερε να βρει όμως το αδερφάκι της, ένα αγοράκι που δυστυχώς απεβίωσε. Ήταν 4 ετών ενώ ο 18 μηνών αδερφούλα του νοσηλεύεται και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εάν δεν ήταν ο 16χρονος θα είχε πεθάνει και αυτή. Η μητέρα ήδη συνελήφθη.

Loading