Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης και τα αδέρφια της

Αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης στην Αθήνα – Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ένας 53χρονος και ένας 43χρονος

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα του 53χρονου και των αρρωστημένων ορέξεών του και τα άλλα παιδιά της οικογένειας, τα τρία μικρότερα αδελφάκια της 12χρονης.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος φερόμενος ως δράστης είναι φίλος της μητέρας της ανήλικης και είναι ιδιοκτήτης ενός εμπορικού μαγαζιού στην Αθήνα. Η ανήλικη, που έχει ακόμη 8 αδέρφια και η οικογένειά της αντιμετώπιζει οικονομικά προβλήματα, τον βοηθούσε στο μαγαζί όταν είχε ελεύθερο χρόνο από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ο άνδρας λοιπόν βρήκε την ευκαιρία να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Τόσο ο ίδιος όσο και ένας 43χρονος ο οποίος πλήρωνε για να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της, συνελήφθησαν από την Αστυνομία χθες. Η μητέρα ισχυρίζεται ότι δε γνώριζε τίποτα για τα όσα ζούσε η κόρη της στα χέρια του 53χρονου.

Οι Αρχές εξετάζουν εάν κάποιος από το περιβάλλον του παιδιού γνώριζε ή ακόμη και επέτρεπε η 12χρονη να βιώνει αυτόν τον εφιάλτη στα χέρια του 53χρονου.

Σημειώνεται πως ο εφιάλτης της ανήλικης αποκαλύφθηκε, όταν ένας άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της οικογένειας είδε τυχαία κάποια περίεργα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 12χρονης από τον δράστη, γεγονός που κίνησε τις υποψίες του.

Ο 53χρονος, που συνελήφθη από τις Αρχές, κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη με την απειλή όπλου και με διάφορες άλλες απειλές την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να φωτογραφίζει την 12χρονη γυμνή και να ανεβάζει τις φωτογραφίες της σε πορνογραφικά site.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε επίσης: Αθήνα: 53χρονος βίαζε και εξέδιδε 12χρονη υπό την απειλή όπλου

Loading