#OMG! Η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε πως κάνει μπανιστήρι!

Δεν ξέρουμε και εμείς αν περνούσε ποτέ ένας Μπραντ Πιτ από τη ζωή μας, πως θα ζούσαμε μετά από αυτόν. Αλλά μπανιστήρι η Άνιστον;

propoli

A post shared by Brad Pitt (@bradpittoffcial) on

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο  Instyle παραδέχτηκε πως κάνει διαδικτυακό μπανιστήρι η Τζένιφερ Άνιστον. Που πήγε το μυαλό σας;  Συγκεκριμένα ανέφερε πως «μπορεί να μπω στο instagram σαν μυστικός ηδονοβλεψίας» η ηθοποιός καθώς δεν χρησιμοποιεί καθόλου social media.

Για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε στη συνέχεια: «Υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι, ‘Ω, Θεέ μου, τι χαμένος χρόνος’. Έχω υπάρξει με ανθρώπους που ξόδεψαν μία ώρα για να κάνουν ένα ποστάρισμα και σκεφτόμουν ‘αυτό πήρε μία ώρα από τη ζωή σας και έχει χαθεί μέσα σε 60 δευτερόλεπτα’.

Αισθάνομαι πως χάνουμε την επαφή, χάνουμε τη συζήτηση. Είναι πολύ δύσκολο ως έφηβος να νιώθεις ότι ανήκεις κάπου. Τώρα έχουμε φτιάξει ένα περιβάλλον, μια πλατφόρμα με την οποία μπορούμε να λέμε ‘Μου αρέσεις’ ή ‘δεν μου αρέσεις’. Μοιάζει με μια ανθυγιεινή φόρμουλα για ήδη ανασφαλείς εφήβους. Ρίχνουμε βενζίνη στη φωτιά».

Loading