Άννα Πρέλεβιτς: Ποζάρει και προκαλεί… εγκεφαλικά (pics)

Μόνο απαρατήρητη δεν περνάει η Άννα Πρέλεβιτς και το εντυπωσιακό της σώμα, με την Σταρ Ελλάς 2010 να τροφοδοτεί συνεχώς τους θαυμαστές της μέσω των social media.

propoli

Τόσο οι εμφανίσεις της στην παραλία όσο και εκείνες που κάνει σε εξόδους της καταφέρνουν να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων και κάνουν τα αντρικά κεφάλια να στρέφονται στο μέρος της.

Η κόρη του διάσημου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς έχει έναν από τους πιο καλά ενημερωμένους λογαριασμούς στο Instagram

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, τόσο οι εμφανίσεις της στην παραλία όσο και εκείνες που κάνει σε εξόδους της καταφέρνουν να τραβήξουν τα φλας των φωτογράφων και κάνουν τα αντρικά κεφάλια να στρέφονται στο μέρος της.

Απολαύστε την:

View this post on Instagram

Celebrations! 🎉 #SifisVicky #HappyEverAffter

A post shared by Anna Prelevic (@annaprelevic) on

View this post on Instagram

🎁ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 🎁 Κορίτσια μου ξέρετε πόσο αγαπώ ❤ το open training. Και είμαι σίγουρη ότι κι εσείς το λατρεύετε! Επίσης μου αρέσουν οι εκπλήξεις γι’ αυτό τσεκάρετε παρακάτω το καλύτερο δωράκι! Μην χάσετε αύριο την ιδανική ευκαιρία (μην μου ανησυχείτε για τον καιρό! Θα φτιάξει!) για 🧘‍♀️ SANTOSA YOGA 👉 στις 20:00 στον ειδυλλιακό prive χώρο της @Vouliagmeni_Lake παρέα με τις @adidasWomen 💋 Η #yoga instructor @sofiayoga θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το SANTOSA το «αίσθημα της ικανοποίησης με αυτά που έχουμε», για να νιώσουμε γαλήνη και αρμονία, υπό τους μαγικούς ήχους των @duoviolins 🎻 Κλείσε την θέση σου τώρα δωρεάν (link in bio) και 6 υπερ-τυχερές θα κερδίσουν το καταπληκτικό adidas yoga mat που φαίνεται στην φωτό μου ❤ έχω ξετρελαθεί με το δικό μου! *Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Πέμπτη στις 15:00 ή μέχρι συμπλήρωσης των θέσεων στο workout. **Για να μπεις στον διαγωνισμό, κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο workout (link in bio) κι έλα να ζήσεις την εμπειρία. ***Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος του workout. #adidasWomen #IYD #yogalover #excited #adidasRunnersAthens #experience #event @adidasgr

A post shared by Anna Prelevic (@annaprelevic) on

Loading