Έλαμψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

Έκοψε τις αναπνοές του ανδρικού κοινού η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την εμφάνισή της στο καλοκαιρινό πάρτι που διοργάνωσε ο Σάκης Ρουβάς για γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων.

propoli

Η πανέμορφη Ντορέττα δεν ήταν μόνο προσκεκλημένη στο πάρτι αλλά και παρουσιάστριά του καθώς προλόγισε τον κορυφαίο Έλληνα σταρ και γενικότερα έδινε παλμό στο όλο event.

Εξαιρετική η χημεία της με τον Sakis

Η μεταξύ τους χημεία (μην πάει ο νους σας στο… πονηρό) ήταν εμφανής! Άλλωστε οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία και στα κινηματογραφικά πλατό για τις ανάγκες της ταινίας «Alter Ego» και η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση.
Μάλιστα, κάποια στιγμή, Σάκης και Ντορέττα άρχισαν να… παίρνουν κάμψεις!

Κάτι παίζει με τον ΣΚΑΪ

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά της σχέδια περιμένει τον ΣΚΑΪ μιας και το τηλεοπτικό της συμβόλαιο ολοκληρώνεται τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Όπως εξήγησε η ίδια στους δημοσιογράφους που την πολιόρκησαν: «Ακόμη δεν έχω συζητήσει τα τηλεοπτικά μου, είμαι σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για να δούμε αν θα υπάρξει και τι θα υπάρξει για το χρόνου. Το συμβόλαιο μου λήγει με το τέλος της σεζόν οπότε θα μιλήσω με τον ΣΚΑΙ και βλέπουμε. Νομίζω ότι θα κάνουμε κάτι άλλο. Μιλάμε για διάφορα πράγματα, δεν θα κάνουμε πάλι το ίδιο». Μέχρι τότε θα ενσαρκώνει το ρόλο της Ζωής Λάσκαρη στη θεατρική μεταφορά του «Μαριχουάνα STOP».

Loading