Έτσι θα βγει ο νικητής του MasterChef

Σε περίπου δέκα μέρες θα μάθουμε τον τελικό νικητή του MasterChef στο Star.

propoli

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς οδεύει προς το φινάλε του. Ο Χρήστος, ο Παντελής, η Σπυριδούλα, ο Μανώλης και ο Πάνος είναι οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει και από τους οποίους θα προκύψει ο τελικός νικητής.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 22 Μαΐου. Στο Star θέλουν να προλάβουν τις εκλογές και ο τελικός να γίνει νωρίτερα αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πλατιάσει και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το ενδιαφέρον του κοινού να ατονίσει.

Στην πρωινή εκπομπή του Star αποκαλύφθηκαν σημαντικές λεπτομέρειες για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Όπως σημειώθηκε σχετικά οι δύο φιναλίστ του διαγωνισμού θα βρεθούν στην Ισπανία όπου θα πάρουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες. Στην Ελλάδα οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να αντιγράψουν το πιάτο ενός διακεκριμένου σεφ και θα κριθούν για τις επιδόσεις τους.

Πρέπει να πούμε ότι η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει ζωντανά. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και την περσινή σεζόν με την τηλεθέαση να χτυπάει κόκκινο. Ο νικητής εκτός από τον τίτλο του «Έλληνα MasterChef» θα κερδίσει και το χρηματικό ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ.

Loading