Σάλος με το μπούστο της Αθηνάς Χρυσαντίδου! (pics)

Η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι από τα πρόσωπα των ριάλιτι παιχνιδιών που έχουν δεχτεί τα περισσότερα πυρά από το τηλεοπτικό κοινό.

propoli

Διαβάστε εδώ τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων της La Liga (23/04)

Η ίδια, πάντως, φρόντισε να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητά της στο έπακρο με τη μία εμπορική συμφωνία να διαδέχεται την άλλη. Σε κάποιο από τα διαφημιστικά της posts, όμως, τα σχόλια παραήταν αρνητικά και ο λόγος δεν είναι άλλος από… το μπούστο της, το οποίο μοιάζει σαφώς πιο πληθωρικό από ό,τι φαινόταν στο «Power of Love».

Άλλοι έκαναν λόγο για νυστέρι πλαστικού χειρουργού, ενώ υπήρξαν κι αυτοί που υποστήριξαν ότι η Αθηνά Χρυσαντίδου απλά πασχίζει με διάφορες τεχνικές του Instagram να κάνει το στήθος της να μοιάζει μεγαλύτερο.

Τι πραγματικά ισχύει; Δείτε εσείς και βγάλτε το συμπέρασμα:

Οι πλαστικές ( ; ) συνεχίζονται για την Αθηνά Χρυσαντίδου - Τα αρνητικά σχόλια για το νέο της στήθος (Pics)

https://www.instagram.com/p/BwZYClJBdbI/

View this post on Instagram

🌹GIVE AWAY 🌹 Μεγάλος Διαγωνισμός Anti-Cellulite🌹 Κορίτσια μου 3 τυχερές θα μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε και εσείς την αγαπημένη μου αντικυτταριτιδική κρέμα σώματος της La Vie En Rose με 4πλη αδυνατιστική δράση!!! ❤Προϋποθέσεις Διαγωνισμού❤ 1.Follow εμένα @athina_xrisantidou 2.Follow @lavieenrose_gr 3.Σχόλιο με Tag 4 φίλες σας κάτω από τη φωτογραφία. Make up & hairstyle my best hairdresser @ioanna_tzani_hair_artist 🌹 Λήξη Διαγωνισμού 15/09 Καλή Επιτυχία Κορίτσια μου!!!

A post shared by Αθηνά Χρυσαντίδου (@athina_xrisantidou) on

Loading