«Αν χώριζα με τον σύζυγό μου θα τα έφτιαχνα με γυναίκα»

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βρίσκεται τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Μπεζεντάκου που απολαμβάνει τον έγγαμο βίο.

propoli

H πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε στην «Εspresso» για το Greece’s Next Top Model αλλά και το πώς περνάει τη ζωή της και την καθημερινότητα με τον σύζυγό της.

Η ανάλυση και η πρόταση της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας εδώ

«Στο “Next Top Model” περνάνε τις άσχημες και απορρίπτουν τις όμορφες. Αλλά αφού τις θέλουν κρεμάστρες για τα ρούχα. Κι είναι και αγενείς. Με ποιο δικαίωμα μιλάνε έτσι σε νέα κορίτσια με εύθραυστες ψυχολογικές ισορροπίες; Σε αντίθεση με το “Shopping star” που μου αρέσει. Σε αυτό μπορεί και να πήγαινα».

Οσον αφορά το σύζυγό της, Χρήστο Γκίκα; Η Στέλλα Μπεζεντάκου παρουσιάστηκε φουλ ερωτευμένη.

«Αν ποτέ χώριζα, δε νομίζω ότι θα έβρισκα κουράγιο και ψυχή να ξανακάνω σχέση με άντρα. Θα προσπαθούσα νομίζω με γυναίκα, παρότι δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις, ούτε είχα ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν. Θα ήμουν τόσο απογοητευμένη και πληγωμένη πιστεύω, αν-ο μη γένοιτο-πήγαινε κάτι στραβά με το γάμο μου, η ψυχολογία μου θα ήταν εντελώς χάλια και επειδή οι γυναίκες, ως γνωστόν καταλαβαίνουν περισσότερο και μπορούν να σε στηρίξουν, μπορεί να μου γυρνούσε το… μάτι και να έκανα κάτι με γυναίκα. Έχω πει πολλές φορές ότι παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου».

 

 

Loading